Stoelmassage

Wat is een stoelmassage?

Stoelmassage is een combinatie van klassieke massage en Shiatsu massage. Deze massage wordt gegeven in een speciaal hiervoor ontwikkelde ergonomische stoel. Er wordt geen olie gebruikt en je kunt bij deze massagevorm je kleding aanhouden. Tijdens deze massage worden nek, schouders, rug, armen, handen, heupen en hoofd behandeld. Stoelmassage bevordert de doorbloeding van spieren en weefsel zodat afvalstoffen efficiënter uit de spieren worden afgevoerd en spanning en stijfheid in de spieren afneemt. Daarnaast heeft een stoelmassage ook een preventieve werking ter vermindering of voorkoming van stressgerelateerde klachten zoals vastzittende schouders, een  stijve nek en hoofdpijn. Onderzoek heeft uitgewezen dat deze massage ook positieve werking heeft ter vermindering van RSI-klachten.

Na een stoelmassage voelt men zich heerlijk ontspannen en tegelijkertijd verkwikt.

 

Individuele stoelmassage

De stoelmassage die gegeven wordt is ontwikkelt door Touch Pro Europe, de meest gerenommeerde en populairste aanbieder in Nederland. 

Deze massagevorm heeft een doordachte volgorde (Kata).  Desondanks worden elke keer opnieuw de mate van druk en specifieke aandachtspunten besproken en de massage hierop toegespitst. Een individuele stoelmassage duurt 30 minuten, waarvan 20 minuten massage en 10 minuten voor binnenkomst en rustig afronden. Een stoelmassage kost € 23,50. Kom je met twee of meer personen, dan geldt een korting van € 2,50 per persoon.

Wil je meer informatie over stoelmassage of een individuele afspraak? Bel 06 44 608 559 of stuur een mail naar meander@massagepraktijk.net. Of vul het contactformulier in, je ontvangt doorgaans binnen 24 uur een reactie.

Stoelmassage op de werkplek

Stoelmassage is inmiddels een bekend begrip bij gemeenten, bedrijven, scholen en (zorg)instellingen. Bij het personeel is deze massage zeer geliefd en dan ook veel gevraagd. Dit door de effectief bewezen zowel diep ontspannende als verkwikkende werking in een kort tijdbestek.  Het personeel kan na deze massage ontspannen én met frisse energie weer aan de slag, waardoor de werkprestaties toenemen en ziekteverzuim kan afnemen.
De stoelmassage die gegeven wordt is ontwikkelt door Touch Pro Europe. In Nederland is dit de meest doeltreffende en populairste stoelmassage. Kitty Middelham is gediplomeerd sinds 2001 en heeft veel ervaring.

Overweeg je als bedrijf of andere instelling om het personeel stoelmassage aan te bieden?
Desgewenst wordt een demonstratie en uitleg over deze massagevorm gegeven en spreken we een proefperiode af.
Een stoelmassage op de werkplek duurt 20 minuten per persoon waarvan 15 minuten massage en 5 minuten voor binnenkomst en afronden. Per uur zijn dus 3 behandelingen mogelijk en per dag maximaal 16 behandelingen. Voorafgaande aan elke stoelmassage is er steeds een korte anamnese, waarna de massage volledig wordt toegespitst op de wensen of klachten van de ontvanger.
Het tarief is afhankelijk van het aantal stoelmassages per dag en de contractvorm. Het minimale tarief is 20,- per stoelmassage.
Desgewenst geef ik ook eenmalig stoelmassages bij andere gelegenheden, bijvoorbeeld in recreatieverblijven, bij (sport)verenigingen, evenementen, festivals of andere feestgelegenheden.

Wil je meer informatie over stoelmassage op de werkplek of overweeg je stoelmassage tijdens een feest of evenement aan te bieden? Bel 06 44 608 559 of stuur een mail naar meander@massagepraktijk.net. Of vul het contactformulier in, je ontvangt doorgaans binnen 24 uur een reactie.

Redenen voor een massage

 

 

Contact

Massagepraktijk Meander
Kitty Middelham
Gagels 47
9466 PK Gasteren
meander@massagepraktijk.net
Tel. 06 44608559
Facebook
Banknr. NL25RABO0143659030 t.n.v. K.J. Middelham
KvK 01157139

 Opleidingen

Logo Psychosynthese Academie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste massagecursussen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.