Stoelmassage

Wat is een stoelmassage?

Deze massage wordt gegeven in een speciaal hiervoor ontwikkelde ergonomische stoel. Er wordt geen olie gebruikt en je houdt bij deze massagevorm altijd je kleding aan. Tijdens deze massage worden nek, schouders, rug, armen, handen, heupen en hoofd gemasseerd. Dit ontspant veelal vastzittende of stijve spieren én geeft nieuwe energie. Een korte, efficiënte en doeltreffende ontspanningsmassage, ideaal voor in drukke tijden of voor wie graag de kleding aanhoudt.

 

Individuele stoelmassage

 

Deze massagevorm is ontwikkeld door Touch-Pro Europe en heeft een doordachte volgorde (Kata).  Desondanks worden elke keer opnieuw de wensen en aandachtspunten besproken en wordt de massage hierop afgestemd. Een stoelmassage duurt 30 minuten, waarvan 20 minuten massage en 10 minuten voor binnenkomst en rustig afronden. Een stoelmassage kost € 24,50. Kom je met twee personen tegelijk, dan geldt een korting van € 2,50 per persoon.

Wil je meer informatie over stoelmassage of een individuele afspraak? Bel 06 44 608 559 of stuur een mail naar meander@massagepraktijk.net. Of vul het contactformulier in, je ontvangt doorgaans binnen 24 uur een reactie.

Stoelmassage op de werkplek of andere locatie

Stoelmassage is inmiddels een bekend begrip bij gemeenten, bedrijven, scholen en (zorg)instellingen. Bij de medewerkers blijkt deze massage veelal geliefd en geprezen. Men kan na deze korte en doeltreffende massage vaak ontspannen én met frisse energie weer aan de slag, waardoor de werkprestaties worden bevordert en ziekteverzuim mogelijk afneemt.
De stoelmassage die gegeven wordt is ontwikkelt door Touch Pro Europe. Kitty Middelham is gediplomeerd sinds 2001 en kan bogen op aardig wat ervaring in het geven van deze massage in diverse werkvelden.

Overweegt u als bedrijf of andere instelling om het personeel stoelmassage aan te bieden, éénmalig of structureel? neem dan gerust contact op voor een geheel vrijblijvende verkenning van de mogelijkheden of voor een offerte op maat.
Een stoelmassage op de werkplek duurt 20 minuten per persoon waarvan 15 minuten massage en 5 minuten voor binnenkomst en afronden. Per uur zijn dus 3 behandelingen mogelijk en per dag maximaal 16 behandelingen. Voorafgaande aan elke stoelmassage bespreken we de wensen en aandachtspunten, waarop de massage wordt afgestemd. 
Het tarief is afhankelijk van het aantal stoelmassages per dag en de contractvorm. Het minimale tarief is 20,- per stoelmassage.

Op verzoek geef ik ook stoelmassage in recreatieverblijven, bij (sport)verenigingen, op evenementen, festivals en andere feestelijke aangelegenheden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen. Tel. 06 44 608 559 of stuur een mail naar meander@massagepraktijk.net. U kunt ook het contactformulier invullen, u ontvangt doorgaans binnen 24 uur een reactie.

Redenen voor een massage

 

 

Contact

Massagepraktijk Meander
Kitty Middelham
Gagels 47
9466 PK Gasteren
meander@massagepraktijk.net
Tel. 06 44608559

Bankrekening NL25RABO0143659030 t.n.v. K.J.Middelham

KvK 01157139

 Opleidingen

Logo Psychosynthese Academie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste massagecursussen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.