Cursussen individueel (privé les)

Meander Massagecursus Ontspanningsmassage individueel

De cursussen worden begeleid door Kitty Middelham. Zij geeft sinds 26 jaar massagecursussen. Bij alle cursussen werken we op zeer comfortabele en in hoogte verstelbare massagetafels met een aparte verstelbare hoofdsteun en armplank. Indien gewenst geef ik informatie over tafelkeuze en aanschaf. De cursussen zijn allen heel praktisch opgezet.

Redenen voor een massagecursus

 

 

Waarom een individuele cursus?

Een individuele cursus is heel geschikt wanneer je het op prijs stelt om:

 • zelf te bepalen wanneer je start en hoe je de cursus indeelt, bijv. in één dag of juist met grote tussenposen
 • de cursus te volgen op tijden en dagen die jou goed schikken
 • de cursus alleen of samen met een bekende te volgen
 • één op één begeleid te worden
 • de cursus te combineren met voor of na de cursus (of in de lunchpauze) een mooie wandeling door het nationaal park Drentsche Aa, een hoogwaardig en beschermd archeologisch natuurgebied.

Basiscursus Ontspanningsmassage Meander Gevorderdencursus Ontspanningsmassage Meander Gevorderdencursus Ontspanningsmassage Meander cursus ontspanningsmassage Massagepraktijk Meander

De individuele cursussen worden in een rustige en sfeervolle praktijk in het brinkdorp Gasteren gegeven en zijn inhoudelijk hetzelfde als de groepscursussen. Door de één op één begeleiding en een compacte tijdsindeling zijn er minder lesuren nodig. Je kunt alleen of samen met een bekende een privé cursus volgen.

 • één persoon (je neemt een proefpersoon mee of Meander zorgt voor een proefpersoon) 3 keer 2 uur of 2 keer 3 uur les. Je kunt ook kiezen de cursus op één dag te volgen. Je hebt dan 2 keer 3 uur les met een uur lunchpauze tussendoor.
 • 2 personen; 3 keer 3 uur les (of 1 hele dag met 1 uur lunchpauze plus een halve dag, of één hele dag met 2 pauzes tussendoor).

Data en tijden worden in overleg gepland.

Aanbod individuele cursussen

Kosten 

Individuele basis- en gevorderden cursus Ontspanningsmassage
Individuele cursus Dynamische massage

 • 1 cursist met proefpersoon: € 360,– (3 keer 2 uur, 2 keer 3 uur of 1 hele dag met een uur lunchpauze tussen de lessen in)
 • 2 cursisten (je oefent op elkaar): € 280,– per persoon (3 keer 3 uur of 1 hele dag met een uur lunchpauze tussen de lessen in en een halve dag).

Massageolie op natuurbasis, een duidelijke handleiding, certificaat van deelname, koffie/thee en sap zijn inbegrepen. Indien er een lunch plaatsvindt ook een kop soep. Zelf lunchpakket meenemen.

Individuele cursus Hotstonemassage

 • 1 cursist met proefpersoon: € 200,– (3 uur les)
 • 2 cursisten (je oefent op elkaar): € 175,– per persoon (5 uur les; na 3 uur een lunchpauze, daarna 2 uur)

Massageolie op natuurbasis, gebruik van heater, stenen, een duidelijke handleiding, certificaat van deelname, koffie/thee en sap zijn inbegrepen. Indien er een lunch plaatsvindt ook een kop soep. Zelf lunchpakket meenemen.

Meer informatie of aanmelding

Wil je meer informatie? Bel 06 44 608 559 of stuur een mail naar meander@massagepraktijk.net. Je kunt ook het contactformulier invullen. Je ontvangt doorgaans binnen 24 uur een reactie.

 

Contact

Massagepraktijk Meander
Kitty Middelham
Gagels 47
9466 PK Gasteren
meander@massagepraktijk.net
Tel. 06 44608559

Bankrekening NL25RABO0143659030 t.n.v. K.J.Middelham

KvK 01157139

 Opleidingen

Logo Psychosynthese Academie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste massagecursussen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.