Klassieke Ontspannings­massage

Ontspanningsmassage is een gevarieerde en volledige lichaamsmassage met o.a. technieken uit de klassieke massage, waarbij warme massageolie op natuurbasis wordt gebruikt. Door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen, fricties e.d. worden de spieren veelal wat zachter en soepeler en ontspannen hierdoor. Deze massage bevordert het stilleggen van de vaak al maar doorgaande gedachten en het besef van tijd vervaagt. Een minivakantie in een notendop. Het doel en veelvoorkomend effect is een algeheel diep en weldadig gevoel van  ontspanning van lichaam en geest met daarnaast ook gevoel van vernieuwde energie en helderheid. 

Ontspanningsmassage Meander Ontspanningsmassage Meander Ontspanningsmassage Meander

In overleg kunnen de volgende massagevormen toegevoegd worden:
Dynamische massage: door middel van ritmische bewegingen in de vorm van rekken, strekken, rollen en wiegen ontspant je lichaam vaak verassend snel.
Ook kunnen strijkingen uit de traditionele Hawaiaanse lomi-lomi massage toegevoegd worden. Hierbij worden met de onderarmen lange en zachte tot diepe strijkingen op een vloeiende wijze gegeven.

Hoe ziet een massage eruit?

Elke keer dat je komt bekijken we opnieuw wat je wensen en aandachtspunten zijn, en wordt de massage hierop afgestemd. Na afloop is er tijd om rustig bij te komen. Je ligt op een professionele en comfortabele massagetafel met een verstelbare hoofdsteun en een armplank. De tafel heeft tevens borst uitsparingen, wat het liggen op de buik voor vrouwen vaak aangenamer maakt. De schouders liggen dan namelijk meer ontspannen op de tafel en de onderrug ligt minder hol. Zo nodig worden her en der kussens en rolletjes gebruikt om je zo comfortabel mogelijk te laten liggen. Er wordt weinig of niets gezegd, je bent behaaglijk toegedekt op plaatsen waar niet gemasseerd wordt.

Een gevarieerde, volledige lichaamsmassage is vaak een goede keuze. Dit omdat uit ervaring blijkt dat zowel lichaam als geest daarmee het diepst ontspant. Maar iedereen is weer anders. Wanneer je dus voorkeur hebt voor een deel van het lichaam (bijv. de gehele achterkant van het lichaam) dan is dit zeker ook mogelijk. 

Ontspanningsmassage Meander Klassieke ontspanningsmassage Meander

Kosten en afspraak

Een massage kost 68 euro en duurt 1,5 uur, waarvan 15 minuten voor binnenkomst en rustig afronden. 
Wil je een afspraak of meer informatie? Bel 06 44 608 559 of stuur een mail naar meander@massagepraktijk.net. Je kunt ook  het contactformulier invullen. Je ontvangt doorgaans binnen 24 uur een reactie.

Redenen voor een massage

 

 

 

Contact

Massagepraktijk Meander
Kitty Middelham
Gagels 47
9466 PK Gasteren
meander@massagepraktijk.net
Tel. 06 44608559

Bankrekening NL25RABO0143659030 t.n.v. K.J.Middelham

KvK 01157139

 Opleidingen

Logo Psychosynthese Academie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste massagecursussen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.