Wellness-arrangement

Waarom een wellness arrangement?

Zet de tijd even stil en kom met z’n tweetjes genieten van een verblijf inclusief massage, workshop of cursus,  te midden van één van de mooiste natuurgebieden van Nederland: het nationaal Park Drentsche Aa!

Hoe leuk en verrijkend kan dit zijn…

Er zijn maar liefst 10 arrangementen op maat samengesteld die zowel door de weeks als in het weekend kunnen plaatsvinden, op dagen die jullie schikken. Hierbij kun je ook nog specifiekere wensen aangeven, zoals een cursus Hotstone massage of een cursus Lomi Lomi strijkingen.  Voordeel van een arrangement is dat er een korting op de totale prijs is verwerkt ten opzichte van wanneer je losse items boekt. En jullie kunnen de tijdsindeling van het programma grotendeels zelf bepalen.

Voor wie ?

    • (Pieterpad) wandelaars of fietsers die hun tocht/vakantie één of meerdere dagen willen onderbreken om bij te komen, zich te laten masseren en/of een korte massageworkshop willen volgen
    • Voor paren die hun relatie verder willen verrijken
    • Voor vrienden, collega’s, familieleden die er een paar dagen tussenuit willen en dit graag combineren met een massage of workshop/cursus
    • Wanneer je dit graag goed wilt aanleren met één op één begeleiding door een cursusleidster met veel ervaring

Tijdens het verblijf hebben jullie 2 ruimtes volledig tot je beschikking. Een slaapverblijf met een kingsize bed en met een zitje gericht op een prachtig vrij uitzicht op de schaapjes, schotse hooglanders en de zonsondergang. Daarnaast een lichte relaxruimte met koffie/thee faciliteit en TV, en uiteraard een eigen ruime douche en toilet. Voor extra comfort zijn badjassen en een haarföhn/droger aanwezig. Tijdens jullie verblijf zijn jullie de enige gasten.

Bij mooi weer kunnen jullie buiten  genieten van de bloemrijke, zonnige tuin. Vanuit het verblijf wandel je zo het natuurgebied in. Kitty is gastvrouw van het Nationaal Park Drentsche Aa en kan jullie desgewenst meer vertellen over de bijzonder unieke archeologie en cultuurgeschiedenis en waar tijdens een kleine wandeling of fietstochtje bijzondere elementen te vinden zijn. Binnen een straal van 10 km zijn een aantal gezellige en goede (streek) restaurants met elk hun specialiteit; van goedkope, lekkere dagschotels tot zeer uitgebreid en chique dineren. Groningen en Assen zijn ook binnen handbereik. Kitty kan jullie ook hierover tips geven.

Jullie zijn van harte welkom!

Contact

Massagepraktijk Meander
Kitty Middelham
Gagels 47
9466 PK Gasteren
meander@massagepraktijk.net
Tel. 06 44608559

Bankrekening NL25RABO0143659030 t.n.v. K.J.Middelham

KvK 01157139

 Opleidingen

Logo Psychosynthese Academie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste massagecursussen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.