Massagecursussen in Rotterdam

De basis- en gevorderdencursus Ontspanningsmassage wordt begeleid door Kitty Middelham, gediplomeerd masseuse. Zij geeft sinds 23 jaar massagecursussen. Deze vinden plaats in Rotterdam, Assen, Schoonloo en Gasteren. Tijdens de cursussen zijn minimaal 2 ervaren assistenten aanwezig die ondersteunend begeleiden en meedoen als cursist indien er een oneven aantal is.
Bij deze cursussen werken we op in hoogte verstelbare massagetafels met een aparte hoofdsteun en een arm plankje. Tijdens de cursus krijg je tips over gebruik, keuze en aanschaf van een massagetafel. De cursussen zijn heel praktisch opgezet. Je oefent met medecursisten. Je kunt ook als duo komen en op elkaar oefenen.
Massageolie op natuurbasis, een duidelijke handleiding en certificaat zijn inbegrepen. Daarnaast zijn koffie en thee vrij te gebruiken. Op beide dagen is een goed verzorgde lunch ook inbegrepen. Deze wordt in de ochtend vers bereid door de 2 befaamde huiskoks van centrum Djoj en bestaat uit soep, een warm gerechtje en salade. Djoj heeft ook een bar waar je andere drankjes en versnaperingen voor een schappelijke prijs kunt kopen. Op 100 meter afstand van het centrum is er een eenvoudige slaapaccomodatie te reserveren, waar ook een volledig ingerichte keuken aanwezig is waarin je zelf kunt koken. Een overnachting kost 20 euro per persoon inclusief ontbijt. Het goed verzorgde ontbijt wordt geserveerd in de bar van centrum Djoj.

Contact

Massagepraktijk Meander
Kitty Middelham
Gagels 47
9466 PK Gasteren
meander@massagepraktijk.net
Tel. 06 44608559
Facebook
Banknr. NL25RABO0143659030 t.n.v. K.J. Middelham
KvK 01157139

 Opleidingen

Logo Psychosynthese Academie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste massagecursussen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.