Gevorderdencursus ontspanningsmassage, weekend

Gevorderdencursus Ontspanningsmassage Meander

Inhoud van de cursus

Het aanleren van veel nieuwe massagetechnieken voor het hele lichaam staat centraal, waaronder een grote uitbreiding voor rug, schouder en nek. Daarnaast leer je ter kennismaking enkele technieken uit de dynamische massage en polariteitmassage, welke bij uitstek aan de ontspanningsmassage toegevoegd kunnen worden. Lichaamshouding, ademhaling, zorgzaamheid en de mate van druk blijven belangrijke aandachtspunten, waarin we ons verder verdiepen. Dit geeft verbreding en verdieping in je massageaanbod. Je hebt na het volgen van een basis-en gevorderdencursus een uitgebreide massage in handen waardoor je beter op de individuele wensen van de ontvanger kunt afstemmen en ook een uitgebreide deelmassage kunt geven. 

Voor wie?

Deze cursus is voor wie de basiscursus gevolgd heeft of op andere wijze ervaring heeft met massage. Heb je elders een massagecursus gevolgd en weet je niet zeker of je massage ervaring voldoende aansluit bij deze cursus? Bel dan gerust voor overleg, 06-44608559.

Wil je een massagepraktijk opstarten of overweeg je dit? Na het volgen van een basis-en gevorderdencursus kun je hiervoor een persoonlijk vervolgtraject doen. voor uitgebreide informatie zie Start je eigen praktijk.   

Heb je nog vragen of wil je iets overleggen? Bel dan naar 06-44608559. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier. Doorgaans ontvang je binnen 24 uur een reactie.

 

Belangrijk om te weten

Redenen voor een massagecursus

 

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Zaterdag en zondag
Data: 23 en 24 november 2019.

zaterdag
• vanaf 9:30 uur ontvangst met koffie/thee
• 10:00 - 18:00 uur cursus, met onderbreking van een lunchpauze en een koffie/thee pauze.
zondag
• 9:30 uur ontvangst met koffie/thee
• 10:00 - 17:30 uur cursus, met onderbreking van een lunchpauze.

Kosten: € 195,- (incl. 21% BTW) inclusief een kop verse soep, koffie, thee en sap, gebruik massagetafel, handleiding, massageolie op natuurbasis en certificaat. Zelf lunchpakket meenemen.

Locatie: Centrum Paridjeza, Elperstraat 8, Schoonloo.
Dit centrum ligt buiten de bebouwde kom en heeft een prachtige cursusruimte met uitzicht over weelderige natuur. Bij mooi weer kunnen we in de pauzes buiten zitten. Er is een frequente busverbinding tussen Assen en Emmen welke stopt in Schoonloo. De bushalte is dichtbij het centrum. Aan beide zijden van het cursusterrein is grote, gratis parkeergelegenheid.

Aanmelden

 


 

Contact

Massagepraktijk Meander
Kitty Middelham
Gagels 47
9466 PK Gasteren
meander@massagepraktijk.net
T 0592 308 815
M 06 446 085 59
Banknr. NL25RABO0143659030 t.n.v. K.J. Middelham
KvK 01157139

 Opleidingen

Logo Psychosynthese Academie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste massagecursussen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.