Gevorderdencursus Ontspanningsmassage, weekend

9 en 10 okt 2021

Gevorderdencursus Ontspanningsmassage Meander

Inhoud van de cursus

Het aanleren van veel nieuwe massagetechnieken voor het hele lichaam staat centraal, waaronder een grote uitbreiding voor rug, schouder en nek. Daarnaast leer je ter kennismaking enkele technieken uit de dynamische massage en polariteitmassage, welke bij uitstek aan de ontspanningsmassage toegevoegd kunnen worden. Lichaamshouding, ademhaling, zorgzaamheid en de mate van druk blijven belangrijke aandachtspunten, waarin we ons verder verdiepen. Dit geeft verbreding en verdieping in je massageaanbod. Je hebt na het volgen van een basis-en gevorderdencursus een uitgebreide massage in handen waardoor je beter op de individuele wensen van de ontvanger kunt afstemmen en ook een uitgebreide deelmassage kunt geven. 

Voor wie?

Deze cursus is voor wie de basiscursus gevolgd heeft of op andere wijze ervaring heeft met massage. Heb je elders een massagecursus gevolgd en weet je niet zeker of je massage ervaring voldoende aansluit bij deze cursus? Bel dan gerust voor overleg, 06-44608559.

Wil je een massagepraktijk opstarten of overweeg je dit? Na het volgen van een basis- en gevorderdencursus kun je hiervoor een persoonlijk vervolgtraject doen. Voor uitgebreide informatie zie Start je eigen praktijk.   

Heb je nog vragen of wil je iets overleggen? Bel dan naar 06-44608559. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier. Doorgaans ontvang je binnen 24 uur een reactie.

Belangrijk om te weten

Redenen voor een massagecursus

 

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Zaterdag en zondag
Data:
9 en 10 oktober 2021

zaterdag
• Vanaf 9.00 uur binnenkomst met koffie of thee.
• 9.30-17:30 uur cursus, met onderbreking van een lunchpauze en koffie/thee-pauze.

zondag
• 9:00 uur binnenkomst met koffie of thee.
• 9:30-17.00 uur cursus, met onderbreking van een lunchpauze en koffie/thee-pauze.

Voor de massagecursussen is in verband met covid-19 een protocol opgesteld. Deze wordt doorlopend bijgesteld aan de geldende voorschriften.

Kosten: € 225,- p.p. incl. 2x lunch, gebruik massagetafel, handleiding, massageolie op natuurbasis en certificaat. De lunch is vers en vegetarisch en bestaat uit soep, een warm gerechtje met daarbij salade. Koffie en thee is gedurende het gehele weekend vrij te gebruiken. Catering onder voorbehoud regelgeving Covid-19.

Locatie: Centrum Djoj, Antony Duyklaan 5, Rotterdam. Gratis parkeren in de directe omgeving. Openbaar vervoer: 6 minuten lopen vanaf Station Noord of tramlijn 4, zie ov9292.

Inschrijven

Met onderstaande aanmeldknop meld je je aan voor deze cursus. Je komt dan direct op de website van centrum Djoj. Via de website van Djoj verloopt vervolgens de inschrijving en betaling. Je ontvangt direct van Djoj een bevestiging en een factuur. Daarna ontvang je, doorgaans binnen 24 uur, ook een bevestigingsmail van Meander Massagecursussen. 

Aanmelden

Contact

Massagepraktijk Meander
Kitty Middelham
Gagels 47
9466 PK Gasteren
meander@massagepraktijk.net
Tel. 06 44608559
Facebook
Banknr. NL25RABO0143659030 t.n.v. K.J. Middelham
KvK 01157139

 Opleidingen

Logo Psychosynthese Academie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste massagecursussen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.