Gevorderdencursus Ontspanningsmassage, avond

8 - 29 sept 2021

Gevorderdencursus Ontspanningsmassage Meander

Inhoud van de cursus

Het aanleren van veel nieuwe massagetechnieken voor het hele lichaam staat centraal, waaronder een grote uitbreiding voor rug, schouder en nek. Lichaamshouding, ademhaling, zorgzaamheid en de mate van druk blijven belangrijke aandachtspunten, waarin we ons verder verdiepen. Dit geeft verbreding en verdieping in je massageaanbod. Je hebt na het volgen van een basis- en gevorderdencursus een uitgebreide massage in handen waardoor je beter op de individuele wensen van de ontvanger kunt afstemmen en ook een uitgebreide deelmassage kunt geven. 

Voor wie?

Als vervolg op de basiscursus of voor wie op andere wijze ervaring heeft met massage. Heb je elders een massagecursus gevolgd en weet je niet zeker of je massage ervaring voldoende aansluit bij deze cursus? Bel dan gerust voor overleg, 06-44608559. Let op: deze gevorderdencursus is een vervolg op een eerder onderbroken gevorderdencursus. Instroom voor anderen is mogelijk, neem dan contact op.

Tijdens de cursus nemen we de dan geldende corona-voorschriften in acht. 

Wil je een massagepraktijk opstarten of overweeg je dit? Na het volgen van een basis- en gevorderdencursus kun je hiervoor een persoonlijk vervolgtraject doen. voor uitgebreide informatie zie Start je eigen praktijk.   

Heb je nog vragen of wil je iets overleggen? Bel dan naar 06-44608559. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier. Doorgaans ontvang je binnen 24 uur een reactie.

Belangrijk om te weten

Redenen voor een massagecursus

 

 

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Woensdagavond (4x)
Data: 8, 15, 22, 29 september 2021
Tijd: 19:30 tot 22:00 uur.

Kosten: ‚ā¨ 190,- per persoon voor de gehele cursus inclusief handleiding, cursusmateriaal, massageolie op natuurbasis,  koffie/thee en certificaat. 

Tijdens de cursus nemen we de dan geldende corona-voorschriften in acht. 

Locatie: Cursuscentrum MFA Het Schakelveld, Witterhoofdweg 1a, Assen. Het cursuscentrum beschikt over een grote, gratis parkeerplaats en het ligt vlakbij afslag 33 (Assen-West) van de A28.

Aanmelden: Na je aanmelding ontvang je, doorgaans binnen 24 uur, een bevestigingsmail. Hierin staat nadere informatie over de aanbetaling. Na het overmaken van deze aanbetaling heb je definitief gereserveerd.

Aanmelden

Hoofdingang MFA Het Schakelveld

 

 

 

Contact

Massagepraktijk Meander
Kitty Middelham
Gagels 47
9466 PK Gasteren
meander@massagepraktijk.net
Tel. 06 44608559
Facebook
Banknr. NL25RABO0143659030 t.n.v. K.J. Middelham
KvK 01157139

 Opleidingen

Logo Psychosynthese Academie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste massagecursussen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.