Cursus Lomi Lomi strijkingen

zo. 28 juni 2020

 

Inhoud van de cursus

Lomi Lomi massage is van oorsprong een traditionele massagevorm uit Hawaï met een rituele achtergrond en werd aanvankelijk beoefend door de Kahuna, de oude geneesheren op Hawaï.  Dit genezingsritueel is nog steeds actueel en er bestaan speciale opleidingen waarbij deze traditie voorop staat. Deze massagevorm wordt binnen onze cultuur met name gegeven ter ontspanning waarbij het toepassen van strijktechnieken centraal staat. Bij een Lomi Lomi massage wordt het hele lichaam gemasseerd met mooie, vloeiende strijkingen, waarbij voornamelijk met de handen en onderarmen wordt gemasseerd. Er wordt hier meer olie gebruikt dan in een ontspanningsmassage en we masseren dan ook op een speciaal hiervoor ontworpen olielaken. Hierdoor kunnen ook strijkingen onder het lichaam door gegeven worden. In deze praktische cursus richten we ons met name op het aanleren van een aantal strijktechnieken die mooi inpasbaar zijn binnen de ontspanningsmassage.

Je oefent op medecursisten. Je ontvangt een handleiding en aan het eind van de cursus een certificaat.

Voor wie?

Voor iedereen die het leuk vindt om deze strijktechnieken aan te leren. Een basiscursus Ontspanningsmassage gevolgd bij Meander is een vereiste om te kunnen deelnemen. Dit omdat je dan de juiste basisvaardigheden hebt geleerd die nodig zijn ter voorbereiding.

Bel of mail dan gerust voor overleg. Je kunt ook het contactformulier invullen. Doorgaans ontvang je binnen 24 uur een reactie.

 

Belangrijk om te weten

Redenen voor een massagecursus

 

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: zondag 28 juni 2020.
Tijd: 10.00 tot 17.30 uur.

Kosten: € 95,-  incl. handleiding, cursusmateriaal, massageolie op natuurbasis, certificaat, koffie/thee/sap en een kop soep.

Locatie: Massagepraktijk Meander, Gagels 47, Gasteren.
Er kunnen 3 of 4 auto's parkeren op de oprit; aanvullend op het grasveld voor nr. 47.
In het weekend rijdt er geen openbaar vervoer naar Gasteren. Je kunt wel een hubtaxi (regiotaxi) reserveren tot uiterlijk een uur voor vertrek, van of naar station Assen of busstation Gieten; kosten ca. € 5,50 voor 1 persoon; 2 personen ca € 8,--.

Aanmelden: Na je aanmelding ontvang je, doorgaans binnen 24 uur, een bevestigingsmail. Hierin staat nadere informatie over de aanbetaling. Na het overmaken van deze aanbetaling heb je definitief gereserveerd.
Aanmelden

Contact

Massagepraktijk Meander
Kitty Middelham
Gagels 47
9466 PK Gasteren
meander@massagepraktijk.net
T 0592 308 815
M 06 446 085 59
Facebook
Banknr. NL25RABO0143659030 t.n.v. K.J. Middelham
KvK 01157139

 Opleidingen

Logo Psychosynthese Academie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste massagecursussen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.