Cursus Lomi Lomi strijkingen

 

Inhoud van de cursus

Lomi Lomi massage is van oorsprong een traditionele massagevorm uit Hawaï met een rituele achtergrond en werd aanvankelijk beoefend door de Kahuna, de oude geneesheren op Hawaï.  Dit genezingsritueel is nog steeds actueel en er bestaan speciale opleidingen waarbij deze traditie voorop staat. Deze massagevorm wordt binnen onze cultuur met name gegeven ter ontspanning waarbij het toepassen van strijktechnieken centraal staat. Bij een Lomi Lomi massage wordt het hele lichaam gemasseerd met mooie, vloeiende strijkingen, waarbij voornamelijk met de onderarmen wordt gemasseerd. Er wordt hier meer olie gebruikt dan in een ontspanningsmassage en we masseren dan ook op een speciaal hiervoor ontworpen olielaken. Hierdoor kunnen ook strijkingen onder het lichaam door gegeven worden. In deze praktische cursus richten we ons met name op het aanleren van een aantal strijktechnieken die mooi inpasbaar zijn binnen de ontspanningsmassage, waarbij je bijna alle technieken ook kunt uitvoeren op een gewoon hoeslaken.

Je oefent op medecursisten. Je ontvangt een handleiding en aan het eind van de cursus een certificaat van deelname.

Voor wie?

Voor iedereen die het leuk vindt om deze strijktechnieken aan te leren. Een basiscursus Ontspanningsmassage gevolgd bij Meander is een vereiste om te kunnen deelnemen. Dit omdat je dan de juiste basisvaardigheden hebt geleerd die nodig zijn ter voorbereiding.

Bel of mail gerust voor vragen of overleg. Je kunt ook het contactformulier invullen. Doorgaans ontvang je binnen 24 uur een reactie.

 

Belangrijk om te weten

Redenen voor een massagecursus

 

 

 

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: start in 2023 (medio september worden de data bekend)
Tijd: 10.00 tot 17.30 uur.

Kosten: € 130,-  incl. handleiding, cursusmateriaal, massageolie op natuurbasis, certificaat van deelname, koffie/thee/sap en een kop soep.

Locatie: Praktijk Meander, Gagels 47, 9466 PK Gasteren
Graag parkeren op de oprit!

Aanmelden: Voor nadere informatie of aanmelding: gebruik het contactformulier. Het bericht wordt doorgaans binnen 24 uur bevestigd en beantwoord. 

Aanmelden

 

Contact

Massagepraktijk Meander
Kitty Middelham
Gagels 47
9466 PK Gasteren
meander@massagepraktijk.net
Tel. 06 44608559

Bankrekening NL25RABO0143659030 t.n.v. K.J.Middelham

KvK 01157139

 Opleidingen

Logo Psychosynthese Academie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste massagecursussen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.