Cursus 4handenmassage met Hawaiiaanse lomi-lomi-strijkingen

za. 6 juni 2020

 

Inhoud van de cursus

Een 4handenmassage is voor zowel de gevers als de ontvanger vaak een verrassend leuke en bijzondere ervaring. Samen met een andere cursist geef je twee keer een ontspanningsmassage en ontvang je zelf ook een massage. Je werkt dus in een groepje van 3. Je leert goed afgestemd te zijn op elkaar zodat de massage rustig en vloeiend wordt. Daarnaast leer enkele Hawaiiaanse lomi-lomi-strijktechnieken aan, die bij uitstek geschikt zijn om toe te voegen aan deze 4handenmassage. Deze technieken zijn ook geschikt voor toevoeging aan een ontspanningsmassage of hotstonemassage. Je ontvangt een handleiding met deze technieken. Aan het eind van de cursus ontvang je een certificaat.

Voor wie?

Om een goede afstemming tussen de twee gevers mogelijk te maken is ervaring met ontspanningsmassage een vereiste. Deze cursus is dan ook bedoeld voor wie bij Meander minimaal de basiscursus gevolgd heeft. Deze cursus is ook voor wie de lomi-lomi-technieken wil gaan toevoegen aan een ontspanningsmassage, hotstonemassage of een andere massagevorm waarbij massageolie gebruikt wordt.

Heb je nog vragen of weet je niet zeker of jouw massage ervaring voldoende aansluit bij deze cursus? Bel dan gerust voor overleg, 06-44608559. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier. Doorgaans ontvang je binnen 24 uur een reactie.

Belangrijk om te weten

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: zaterdag 6 juni 2020.
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur.

Kosten: € 105,- (incl. 21% BTW) inclusief handleiding, cursusmateriaal en certificaat. Lunchpakket meenemen.

Locatie: Massagepraktijk Meander, Gagels 47, Gasteren.
Er kunnen 3 of 4 auto's parkeren op de oprit; aanvullend op het grasveld voor nr. 47.
In het weekend rijdt er geen openbaar vervoer naar Gasteren. Je kunt wel een hubtaxi (regiotaxi) reserveren tot uiterlijk een uur voor vertrek, van of naar station Assen of busstation Gieten; kosten ca. € 5,50 voor 1 persoon; 2 personen ca € 8,--.

Aanmelden: Na je aanmelding ontvang je, doorgaans binnen 24 uur, een bevestigingsmail. Hierin staat nadere informatie over de aanbetaling. Na het overmaken van deze aanbetaling heb je definitief gereserveerd.
Aanmelden

Contact

Massagepraktijk Meander
Kitty Middelham
Gagels 47
9466 PK Gasteren
meander@massagepraktijk.net
T 0592 308 815
M 06 446 085 59
Banknr. NL25RABO0143659030 t.n.v. K.J. Middelham
KvK 01157139

 Opleidingen

Logo Psychosynthese Academie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste massagecursussen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.