Ontspanningsmassage tijdens zwangerschap

Tijdens de zwangerschap is je lichaam volop in werking en ben je eerder vermoeid. Het kan dan heerlijk zijn om gemasseerd te worden. Je ontvangt dan een aangepaste massage toegespitst op de fase binnen de zwangerschap. Hierbij wordt een speciaal voor de zwangere vrouw ontworpen comfortabele massagetafel gebruikt waarbij de buik goed ondersteund wordt terwijl je op de buik ligt. Je wordt daarnaast ook in zij- en rugligging gemasseerd en waar nodig ondersteund met kussens. Een welkome ontspanning voor je lichaam en geest in een bijzondere periode, waarin je extra goed voor jezelf wilt zorgen.

 

Je mag in principe tijdens je hele zwangerschap gemasseerd worden. Voorzichtigheid is hier echter geboden, zeker in de eerste 3 maanden. De massage zal dan enkel zacht gegeven worden. Tijdens het verdere verloop zal de massage steeds afgestemd worden op de fase waarin de zwangerschap zich bevindt en bespreken we je wensen en aandachtspunten. 

Massage na de zwangerschap

Je lichaam heeft door de zwangerschap en bevalling een flinke inspanning geleverd en moet hiervan bijkomen.
Een massage kan dan een goed middel zijn om even tijd voor jezelf en voor je lichaam te nemen. Je kindje vraagt veel van je. Dat betekent dat je soms je eigen behoeftes moet uitstellen. Bij de massage gaat het even alleen om jou en juist nu goed voor jezelf te blijven zorgen.

Een massage kost 68 euro en duurt 1,5 uur, waarvan 15 minuten voor binnenkomst, gesprek en rustig afronden. 

Wil je een afspraak of meer informatie? Bel 06 44 608 559 of stuur een mail naar meander@massagepraktijk.net. Of vul het contactformulier in, je ontvangt doorgaans binnen 24 uur een reactie.

Redenen voor een massage

 

 

Contact

Massagepraktijk Meander
Kitty Middelham
Gagels 47
9466 PK Gasteren
meander@massagepraktijk.net
Tel. 06 44608559

Bankrekening NL25RABO0143659030 t.n.v. K.J.Middelham

KvK 01157139

 Opleidingen

Logo Psychosynthese Academie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste massagecursussen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.