Belangrijke informatie cursussen Rotterdam

Bij deze cursus is koffie en thee en de lunch inbegrepen. De lunch wordt in de ochtend vers bereid door 2 befaamde huiskoks en bestaat uit soep, een warm gerechtje en salade. Centrum Djoj heeft ook een bar waar je andere drankjes en versnaperingen voor een schappelijke prijs kunt kopen. Catering onder voorbehoud regelgeving Covid-19.

Belangrijke voorwaarde voor deelname aan de cursus voor Covid-19 aangezien er geoefend wordt binnen de 1,5 meter:

  • deelname is mogelijk als je je inschrijft samen met een huisgenoot. Je volgt de lessen dan samen en betaalt ook beide voor de cursus. 
  • wanneer je een contactberoep hebt en deze cursus als toevoeging aan je beroep wil volgen, kun je je wel individueel inschrijven. Je wordt dan gekoppeld aan een cursist die ook een soortgelijk contactberoep heeft.

De basis- en gevorderdencursus Ontspanningsmassage wordt begeleidt door Kitty Middelham, gediplomeerd masseuse en coacher/trainer. Zij geeft sinds 23 jaar massagecursussen in centrum Djoj. Tijdens deze cursussen zijn minimaal 2 ervaren assistenten aanwezig die ondersteunend begeleiden en meedoen als cursist indien er een oneven aantal is. Je hoeft niet iemand mee te nemen om mee te oefenen, je oefent op je medecursisten. Desgewenst kun je ook als duo komen en alleen op elkaar oefenen. Je bent als ontvanger toegedekt onder een grote doek of laken. Alleen het lichaamsdeel dat gemasseerd wordt ligt vrij van het doek. De slip blijft altijd aan, vrouwen kunnen hun bh aanhouden.
Bij alle cursussen werken we op in hoogte verstelbare massagetafels met een aparte hoofdsteun en een arm plankje. Tijdens de cursus krijg je tips over gebruik, keuze en aanschaf van een massagetafel.

Wat neem je zelf mee naar de cursus?

– gemakkelijk zittende kleding, bijvoorbeeld een joggingbroek en een t-shirt

– anti-slip sokken of (sport)schoenen voor gebruik binnen

– een éénpersoons hoeslaken voor over de massagetafel

– een grote badhanddoek of laken om toe te dekken

– evt. een doosje voor je contactlenzen

Op 100 meter van het centrum is er een eenvoudige slaapaccomodatie te boeken. In een verbouwd pand zijn drie 3-persoonskamers met aparte bedden en één 1-persoonskamer gerealiseerd. Een douche, bad en toilet zijn op de gang. Er is ook een ingerichte keuken waarin je zelf kunt koken. Een overnachting kost 20 euro per persoon en is inclusief ontbijt. Het goed verzorgde ontbijt wordt geserveerd in de gezellige lounge van centrum Djoj. Wanneer je meer slaapcomfort wilt en een eigen douche en toilet zijn er diverse andere B&B mogelijkheden in de directe omgeving.

Heb je hierna nog vragen? Bel of mail dan gerust, of gebruik het contactformulier. Doorgaans ontvang je binnen 24 uur een reactie.

Als aanvulling of vervolg op een massagecursus kan het zinvol zijn een supervisie te doen.

 

Contact

Massagepraktijk Meander
Kitty Middelham
Gagels 47
9466 PK Gasteren
meander@massagepraktijk.net
Tel. 06 44608559
Facebook
Banknr. NL25RABO0143659030 t.n.v. K.J. Middelham
KvK 01157139

 Opleidingen

Logo Psychosynthese Academie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste massagecursussen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.